Online coaching
efficiënt en verbazingwekkend effectief

Een bijzondere vorm van coaching die u bij DBCM vindt is online coaching of coaching-op-afstand. Na een persoonlijk kennismakingsgesprek heeft u via MSN online en realtime contact met uw coach. U hoeft dus niet te reizen en de contactmomenten worden in overleg gekozen op momenten dat het u goed uitkomt.

Het traject begint met een persoonlijk 'face-to-face' intakegesprek van ca. 1,5 uur. Uw coach vertaalt uw problematiek en wensen samen met u in ontwikkelingsdoelen en bekijkt of coaching-op-afstand in uw geval een geschikte werkwijze is.

Vervolgens onderhoudt u online contact. De coachsessies verlopen interactief via MSN en duren in de regel 45 minuten tot een uur. Daarnaast is er e-mailcontact, bijvoorbeeld voor uitwerkingen of huiswerkopdrachten.

Afgezien van de tijdwinst leidt deze vorm van coachen dikwijls tot verrassende resultaten. Het realtime heen-en-weer schrijven is vaak meer to the point dan mondelinge sessies. U komt zonder veel uitweidingen tot de kern. Ook is er minder sprake van non-verbale sturing door de coach.

Uiteraard is bij behoefte altijd aanvullend persoonlijk contact mogelijk.

De kosten voor coaching-op-afstand bedragen 120 euro per uur voor face-to-face gesprekken en 80 euro per uur voor sessies via MSN.


DBCM: van harte professioneel
Vragen?
Bel of mail ons!

Telefoon: 071 - 5895602
E-mail: info@dbcm.nl

Of vul het contactformulier in.
Haal uw coach in huis:  efficiënt, flexibel, verrassend en effectief.

Het proberen waard!