Ondersteuning tijdens de eerste maanden na de scheiding

Als de scheiding formeel een feit is en je woont op je nieuwe stek of zonder partner in 'jullie' oude huis kan het beruchte zwarte gat opdoemen. Het geregel is achter de rug, de kinderen zijn maar een gedeelte van de tijd bij je, je zult je draai opnieuw moeten vinden.
Familie en vrienden hebben allerlei goede raad, je moet dit of juist dat, en zeker niet..... Je moet met minder geld zien rond te komen. Je bent misschien bang om dingen in je eentje te ondernemen en vindt tegelijkertijd dat dat juist goed is. De ene keer voelt het goed om alleen te zijn, de andere keer beleef je eenzame uren. Het ene moment treur je om hetgeen je mist, en dan weer gloort een nieuw leven. Of misschien heeft je vertrouwen in 'de mensheid' of in jezelf wel een fikse knauw gekregen....

Al met al vaak een ingewikkelde periode.
Het kan verstandig zijn om je een poosje door een coach te laten bijstaan. Iemand die je ervaringen in je voorbije relatie helpt omzetten in levenslessen. Die je daardoor wijzer maakt en je weer vertrouwen geeft in jezelf en in de toekomst. Die je laat ontdekken wat je wilt en hoe je eraan kunt werken om dat te bereiken. Die je aanzet tot actie, of die je juist afremt als dat nodig is. Die je jezelf doet oprichten om uiteindelijk weer fier en met plezier door het leven te gaan.

Bij DBCM hebben we coaches in huis die je na een scheiding op weg kunnen helpen. Dat kan degene zijn die jullie scheiding heeft begeleid, maar ook - en soms is dat juist aan te bevelen - iemand die er helemaal fris en onbevooroordeeld in staat. Je scheiding hoeft dus ook niet door ons begeleid te zijn.

Denk er eens over en kies voor jezelf!


DBCM: van harte professioneel
Vragen?
Bel of mail ons!

Telefoon: 071 - 5891976
E-mail: info@dbcm.nl

Of vul het contactformulier in.

 


Wijzer en met vetrouwen de toekomst tegemoet.